Uppdatering

Har inte gjort färdigt något mer alls sedan jag skrev sist men har påbörjat desto fler alster...
 
En teknik jag absolut inte skulle pröva på va c2c! Gissa vad jag gör nu...jo har påbörjat två filtar i denna teknik. Hade lite garner hemma som inte passade till det de var avsedda för så då kan man ju pröva med dessa.
 
 
 
 
Det flerfärgade garnet hade jag hemma och det i 10 nystan. Ett har gått åt och sedan köpte jag lite Piggelen som ska bli ränder mellan ny stan en s a s. Hade velat haft en plommonlila nyans men det fanns inte, vi får se hur det blir med aprikos istället.
 
Hade lite sockgarner hemma också, av tunnare sort. Har totalt 14 nystan men fyra olika färger och här är en färg, självrandande garn så hur slutresultatet blir får vi se.
 
 
 
Sedan har jag påbörjat en sjal i randigt glittrigt garn som heter Angora color glitz från Ice yarns samt en poncho i garnet Mercan, båda dessa till dottern på 9,5 år.
 
 
 
Men just nu är det c2c jag kör på, har en del självsprickor på händerna och då är det skönt att virka på ngt lättare. 
 
Räknade ut härom dagen att jag i skrivande stund aktivt växlar mellan ca 14 olika projekt och flera ligger på tur också, har massor av idéer. Sedan finns det väl en 5-6 projekt som legat sedan i höstas också. Har inga barn hemma i helgen så kanske jag kan få något projekt färdigt.